Kremowy Pudding Brzoskwiniowy
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 9. Jeśli masz natychmiastowy pudding waniliowy mix, cukier, makaron orzo i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Brzoskwiniowy, Budyń Brzoskwiniowy Tennessee, oraz Budyń Brzoskwiniowy Chia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Odcedzić brzoskwinie, zastrzegając 1/4 szklanki syropu; odstawić brzoskwinie.
W dużej misce ubijamy mleko, budyń, cukier i zarezerwowany syrop przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu. Wymieszać z brzoskwiniami i makaronem. Złożyć w Pianki i bitą polewą. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.