Kremowy Południowo-Zachodni Zupa Kukurydziana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowego zupy kukurydzianej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 414 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Southwestern Corn Chowder, Southwestern Corn Chowder, oraz Southwestern Corn Chowder.
Instrukcje
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do miękkości.
Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo mieszać w bulionie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem i czerwonym pieprzem; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, często mieszając, aż zgęstnieje.
Wymieszać pół na pół, kukurydzę i 2 łyżki szczypiorku. Gotować do całkowitego ogrzania.
Podawać posypane dodatkowym szczypiorkiem.