Kremowy Południowo-Zachodni Zupa Kukurydziana
Kremowa zupa z południowo-zachodniej kukurydzy może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, pół na pół, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy Południowo-Zachodni Zupa Kukurydziana, Southwestern Corn Chowder, oraz Southwestern Corn Chowder.
Instrukcje
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do miękkości.
Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo mieszać w bulionie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem i czerwonym pieprzem; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, często mieszając, aż zgęstnieje.
Wymieszać pół na pół, kukurydzę i 2 łyżki szczypiorku. Gotować do całkowitego ogrzania.
Podawać posypane dodatkowym szczypiorkiem.