Kremowy, Pikantny Guacamole
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Kremowy, Pikantny Guacamole może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sok z limonki, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Kremowy Guacamole, Kremowy Guacamole, oraz Kremowy Guacamole Gazpacho.
Instrukcje
Rozgnieść awokado w dużej misce. Wymieszaj pomidora, zieloną cebulę, sok z limonki, salsę, czosnek, kwaśną śmietanę, ocet, pieprz cayenne i kminek z puree awokado aż do równomiernego wymieszania; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce, aż smaki mieszanka, o 30 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.