Kremowy Pieczony makaron z serem z jarmużem i pieczarkami

Kremowy Pieczony makaron z serem z jarmużem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego pieczonego makaronu i sera z jarmużem i grzybami. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, gruyere, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kremowy Pieczony makaron z serem, Niemożliwie Kremowa Pieczona Kiełbasa Makaron Z Serem, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać makaron i gotować, aż będzie al dente, o 6 protokół. Odcedzić, rezerwując 1 3/4 szklanki wody z makaronu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek i grzyby shiitake i gotuj, stale mieszając, aż grzyby będą lekko rumiane w miejscach i zmiękną, 4 do 6 minut. Obniżyć ogień do średniego i dodać jarmuż, czosnek i 1/2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wymieszać do połączenia. Gotować, aż jarmuż zwiędnie, ale nadal chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
JarmużJarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wyjąć warzywa do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ostrożnie wytrzyj rondel (lub szybko spłucz, jeśli jest naprawdę brudny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodaj pół na pół i cayenne i doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
10
Dodajemy serek śmietankowy i mieszamy do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
11
Ubić cheddar i Gruyere, aż cały ser się rozpuści i sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
GruyereGruyere
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
12
Do rondla dodaj makaron i zarezerwowaną wodę z makaronu i wymieszaj, aby połączyć. (Mieszanka będzie wyglądać bardzo luźne, ale makaron będzie ssać dużo sosu, jak piecze.) Delikatnie złożyć w zarezerwowanych warzyw. W razie potrzeby doprawić do smaku dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Wlać do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali. W średniej misce wrzucić bułkę tartą, pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek oraz dużą szczyptę soli i pieprzu i równomiernie posypać makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Piec, aż ser jest bąbelkowy i bułka tarta są lekko rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia47
Magazyn