Kremowy Pasta Czosnkowa Primavera
Kremowy pasta czosnkowa Primavera może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 912 kalorii, 51g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz śmietanę do ubijania, olej roślinny, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowy Pasta Czosnkowa Primavera, Kremowy Makaron Primavera, oraz Kremowy Makaron Primavera.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować od 6 do 7 minut, często mieszając, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.
Wymieszać z wodą i mrożoną mieszanką makaronowo-warzywną. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą gorące. Wymieszać z bitej śmietany i papryki; gotować 2 do 3 minut lub aż gorące.
Wyłącz ogrzewanie. Wymieszać z serem.
Odstawić 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z dodatkowym posiekanym parmezanem w razie potrzeby.