Kremowy Parmezan Polenta
Kremowy parmezan Polenta może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowy Parmezan Polenta, Kremowy Parmezan Polenta, oraz Kremowy Parmezan Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu umieść wywar z kurczaka.
Dodać czosnek i gotować na średnim ogniu, aż wywar dojdzie do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i bardzo powoli ubijaj mączkę kukurydzianą, ubijając stale, aby upewnić się, że nie ma grudek. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj sól i pieprz, i gotuj na wolnym ogniu, mieszając prawie stale, przez 10 minut, aż zgęstnieje. Pamiętaj, aby dokładnie zeskrobać dno patelni podczas mieszania. Z ognia wymieszać parmezan, creme fraiche i masło. Smak przypraw i podawać na gorąco z dodatkiem parmezanu do posypania na wierzchu.