Kremowy Parmezan Polenta

Kremowy Parmezan Polenta
Kremowy parmezan polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 565 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory koktajlowe, ząbki czosnku, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Parmezan Polenta, Kremowy Parmezan Polenta, oraz Kurczak Cacciatore na kremowym parmezanie Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polenta i bulion połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub aż gładkie i gorące, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj pomidora, prosciutto, i czosnek; gotować na średnim ogniu 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj wino; przykryć i gotować 2 protokół. Odkryć; gotować 1 minutę lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Łyżka 3/4 szklanki polenta do każdej z 4 misek; top z 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn