Kremowy Parmezan Polenta
Kremowy parmezan polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 565 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory koktajlowe, ząbki czosnku, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Parmezan Polenta, Kremowy Parmezan Polenta, oraz Kurczak Cacciatore na kremowym parmezanie Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polenta i bulion połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub aż gładkie i gorące, mieszając trzepaczką.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pomidora, prosciutto, i czosnek; gotować na średnim ogniu 2 protokół.
Dodaj wino; przykryć i gotować 2 protokół. Odkryć; gotować 1 minutę lub aż większość płynu odparuje.
Łyżka 3/4 szklanki polenta do każdej z 4 misek; top z 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej.
Posypać natką pietruszki.