Kremowy Orzo

Kremowy Orzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Orzo. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, sól i pieprz, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Orzo z pieczarkami, Kremowy Parmezan Orzo, oraz Kremowe Warzywne Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić ciężki duży rondel z osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać orzo i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, często mieszając, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
4
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
5
W międzyczasie rozgrzej olej na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj szalotka i czosnek, i saute do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać pomidory i gotować, aż będą miękkie, o 8 protokół. Wymieszać ze śmietaną i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodać orzo i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
9
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać parmezan do mieszaniny makaronu i wrzucić do herbu. Mieszaj mieszaninę makaronu, aż sos pokryje makaron gęsto, dodając wystarczającą ilość płynu do gotowania, aby zachować kremową konsystencję. Orzo przyprawiamy solą i pieprzem i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn