Kremowy Omlet Z Serem No-Fail
Kremowy omlet serowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 40 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, 4 z 8 uncji. pkg. philadelphia cream cheese, Cheddar cheese, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj No-Fail wyciąć Cukier ciasteczka z No-Fail lukrem, Suflety z bekonem i serem No Fail, oraz Bułka z omletem z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikrofalówka serek w misce na wysoki 10 Sek. do zmiękczenia.
Dodać jajka i wodę; ubić trzepaczką do wymieszania. (Małe kawałki twarogu pozostaną.) Wymieszać z rozdrobnionym serem i zieloną cebulą.
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę jajeczną. Gotować 3 do 4 min. lub do momentu ustawienia, podnoszenia krawędzi za pomocą szpatułki i uchylnej patelni, aby umożliwić niegotowaną część przepływu pod spodem, aby gotować. Gdy mieszanina jaj jest ustawiona, ale góra jest jeszcze lekko wilgotna, wsunąć łopatkę pod omletem, końcówka patelni, aby poluzować i delikatnie złożyć omlet na pół.
Przesuń lub przerzuć omlet na talerz do serwowania; przeciąć na pół, aby służyć.