Kremowy makaron z serem
Kremowy makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 10. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, rosół z kurczaka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 525 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Kremowy makaron z serem, oraz Kremowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do zagotowania w dużym czajniku do zupy.
Dodać sól i makaron. Korzystając ze wskazówek pakietu jako przewodnika, gotuj do al Dente.
Drenaż. Aby zapobiec przywieraniu, odcedzić i natychmiast wlać na dużą blachę do pieczenia i ostudzić podczas przygotowywania sosu.
W międzyczasie, kuchenka mikrofalowa mleka i bulionu z kurczaka w 4-cup Pyrex miarki lub miski, aż gorące i parne (nie wrzenia). Masło rozpuścić w pustym garnku do makaronu; ubić mąkę, następnie gorącą mieszaninę mleka. Nadal ubijać, aż będzie gęsty i bąbelkowy, 3 do 4 minut.
Ubić musztardę, parmezan i pieprz. Wyłączyć ogień, mieszać w cheddar aż się stopi.
Dodaj odsączony makaron (i opcjonalne składniki smakowe, Patrz uwagi) do sosu, i mieszać, aż wszystko jest dobrze połączone na małym ogniu. Wymieszać, aby ogrzać, i cienkie z odrobiną wody, jeśli sos jest zbyt gęsty.