Kremowy Makaron Z Owocami Morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kremowy Pastan z owoców morza. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Makaron Z Owocami Morza Pomodoro, Kremowy Pikantny makaron z owocami morza Bubba, oraz Najlepsza Kremowa Schłodzona Sałatka Z Makaronem Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart holenderski piekarnik, gotować linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dobrze odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika i przykryć, aby się ogrzać.
W międzyczasie w blenderze umieścić zupę z małży, mleko, 1/2 szklanki parmezanu i czosnek; zmiksować na średniej prędkości, aż mieszanina będzie gładka. Odstawić.
W 12-calowej patelni nonstick lub wok, rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj krewetki, grzyby i cebula; gotować około 5 minut, często mieszając, aż krewetki kolei różowy.
Zamieszać w płatki pieprzu i mieszaniny zupy; gotować, aż dokładnie ogrzane. Natkę pietruszki wymieszać.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wlać gotowane linguine w holenderskim piekarniku; wrzucić delikatnie do herbu. Poszczególne porcje najlepiej polać parmezanem.