Kremowy Makaron Z Grzybami

Kremowy Makaron Z Grzybami
Kremowy makaron z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tymianek, estragon, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to kremowy makaron z grzybami, jak zrobić kremowy makaron z grzybami, Kremowy Makaron Z Grzybami, oraz Kremowy Makaron Z Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać białe i grzyby shiitake w gorącym oleju ze szczyptą soli, aż sok z grzybów odparuje i grzyby są rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Czosnek wymieszać z grzybami i gotować przez 1 minutę; wlać sherry i gotować, aż wino prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wywar z kurczaka wymieszać z grzybami, doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Wlać śmietanę do mieszanki grzybowej, wymieszać do połączenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Mieszanina lekko się spieni i zagęści.
6
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszać z fettuccine, doprowadzić z powrotem do wrzenia, i gotować makaron na średnim ogniu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do zgryzu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić, ale nie spłukać makaronu; przenieść do dużej miski i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wymieszaj tymianek, szczypiorek i estragon w sosie grzybowym i wyłącz ogień; wymieszaj 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano w sosie, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Wlać cały sos grzybowy i połowę grzybów na makaron, rezerwując około połowy grzybów na patelni. Makaron wrzucić w sosie, aż do pokrycia; top z pozostałymi grzybami i pozostałą 1 łyżką sera Parmigiano-Reggiano do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn