Kremowy Makaron Z Grzybami

Kremowy Makaron Z Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kremowego makaronu z grzybami. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mleka, skondensowany krem z zupy grzybowej, makaron łokciowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, oraz Makaroniarsko-Pieczarkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć masło, mleko, zupę grzybową i ser topiony. Mieszaj, aż ser się roztopi i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wlać do naczynia do pieczenia 2 quart i piec 20 minut lub do góry jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić 10 minut i służyć.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn