Kremowy Makaron Z Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kremowego makaronu z grzybami. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 740 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mleka, skondensowany krem z zupy grzybowej, makaron łokciowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, oraz Makaroniarsko-Pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć masło, mleko, zupę grzybową i ser topiony. Mieszaj, aż ser się roztopi i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z gotowanym makaronem.
Wlać do naczynia do pieczenia 2 quart i piec 20 minut lub do góry jest złoty kolor.
Odstawić 10 minut i służyć.