Kremowy Makaron Bazyliowo-Pomidorowy

Kremowy Makaron Bazyliowo-Pomidorowy
Kremowa bazylia i pomidorowy Pastan to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 383 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos vinaigrette sun tomato, bazylia, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj kremowy pomidorowy makaron bazyliowy, Kremowy makaron pomidorowo-bazyliowy z kurczakiem, oraz Kremowy makaron pomidorowo-bazyliowy ze szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki.
2
Odstawić 30 min.
3
Makaron ugotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać mieszankę pomidorową i orzeszki piniowe; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn