Kremowy Kurczak Zawinięty W Boczek

Kremowy Kurczak Zawinięty W Boczek
Kremowy kurczak zawinięty w boczek to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1021 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przepis ten zachwycił 636 osób. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, połówki piersi kurczaka - 1, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Chrupiący kurczak zawinięty w boczek z trzema serami kremowe Risotto i sałatka z kopru włoskiego z rukolą, Kremowy Asiago Boczek Zawijany Pieczona Cebula, oraz Przegrzebki Morskie zawinięte w boczek podane na kremowym sosie Brie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W misce wymieszać serek śmietankowy i zieloną cebulę; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na każdą pierś kurczaka rozprowadzić około 1/4 szklanki śmietany serowej. Zaczynając od wąskiego końca, przewracaj piersi z kurczaka na nadzieniu. Każdą pierś kurczaka owinąć w 4 plastry boczku. Ustaw zawiniętego kurczaka na stojaku ustawionym w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek się zarumieni i natychmiastowo odczytany termometr mięsny włożony w najgrubszą część piersi odczytuje 160 stopni F (70 stopni C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn