Kremowy Kurczak Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego kurczaka Poblano. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, papryka Poblano chile, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy kurczak i zielenina z pieczonym Poblano i karmelizowaną cebulą, Kremowe Paski Poblano, oraz Kremowy Dip Orzechowy Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku.
Dodaj cebulę, pieprz chile, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodać kurczaka, sól, i pieprz; gotować, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż kurczak jest gotowy. Wymieszać z zupą i kwaśną śmietaną, aż będzie gładka.
Dodać ser i gotować 7 do 8 minut lub aż ser się rozpuści.
Podawać na gofrach kukurydzianych.