Kremowy Kurczak Poblano

Kremowy Kurczak Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego kurczaka Poblano. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, papryka Poblano chile, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy kurczak i zielenina z pieczonym Poblano i karmelizowaną cebulą, Kremowe Paski Poblano, oraz Kremowy Dip Orzechowy Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę, pieprz chile, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać kurczaka, sól, i pieprz; gotować, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż kurczak jest gotowy. Wymieszać z zupą i kwaśną śmietaną, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
SólSól
ZupaZupa
4
Dodać ser i gotować 7 do 8 minut lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Podawać na gofrach kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn