Kremowy Kurczak I Chile Enchiladas
Creamy Chicken & Chile Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Stary SOS enchilada el chile, Stary el chiles, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Kurczak Chile Enchiladas, Kremowy Zielony Chile Chicken Enchiladas, oraz Kremowy Zielony Chile Chicken Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować kurczaka na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy w środku. Wymieszać z serem śmietankowym i chiles; zmniejszyć ogień do średniej. Gotować i mieszać, aż blended i topi się serek.
Łyżka kurczaka nadzienie na tortille; zwinąć i umieścić boki szew dół w naczyniu do pieczenia.
Na wierzch polać sosem enchilada, posypać serem Cheddar.
Piec 15 do 20 minut lub aż gorące i ser topi.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.