Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t

Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami RagoÃ
Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli $3.45 za porcję spada w budżecie, kremowy kozi ser Polenta z dzikich grzybów Ragoà " t może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Jeśli masz polentę, krem, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta, Kremowe kubki z dzikimi grzybami i kozim serem, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku. Taki, który zatrzymuje dużo ciepła w swoich ścianach jest idealny. Zapewni to bardzo równomierne gotowanie (mniej grudek w ten sposób). Po zagotowaniu wody zmniejszyć ciepło do niskiego i dodać oczywiście ziarna polenta bardzo powoli ubijając mieszaninę stale jak wlać. Po dodaniu całej polenty, mieszaj i ubijaj. Im więcej mieszasz, tym lepsza Tekstura otrzymasz. Gdy masz pewność, że nie ma grudek, możesz przestać mieszać i pozwolić polencie delikatnie gotować. Będzie bąbelkować i rozmyć jak stopiona lawa. Co jest bardzo dobrym powodem, aby użyć dużej patelni (mniej bałaganu w ten sposób). Kontynuuj gotowanie polenty na bardzo małym ogniu przez kolejne 30-40 minut. Pamiętaj, aby mieszać go co kilka minut, aby równomiernie ugotować polentę i zachować ją przed przyklejeniem. Tuż przed jesteś gotowy do podania dodać ½ l sera koziego. Mieszaj, aż ser się roztopi i zostanie dobrze wkomponowany. W międzyczasie przygotuj grzyby. Użyłem mieszanki mięsiste grzyby, w tym: cremini, porcini, portobello, shitake, i itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pokrój je na kawałki o różnych rozmiarach i kształtach. Wiem, że mówiłem to wcześniej, ale bardzo często lubię różnorodność tekstur w moich przepisach. W dużym smażyć lub sauté patelni ogrzać około ¼ szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej jest dość gorący, dodaj wystarczającą ilość grzybów, aby utworzyć jedną warstwę. Nie wszystkie grzyby będą pasować i to jest dobra rzecz. Doprawić je solą i pieprzem i pozwolić im się przyrumienić. Nie przesuwaj ich jeszcze po patelni. Próbujesz uzyskać chrupiącą brązową stronę tych grzybów. Po osiągnięciu tego dodać resztę grzybów i dobrze wymieszać. Pomoże to osiągnąć wiele tekstur, o których wspomniałem wcześniej. Następnie dodaj 4 mielone ząbki czosnku i 2 lub 3 gałązki oregano. Gotuj grzyby. Wypuszczą trochę płynu i wydają się nieco zbyt wodniste. Gotuj je poza tym punktem, aż ciecz wyparuje. Liście oregano powinny już w większości spaść z łodyg, więc możesz usunąć i wyrzucić drzewiaste łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj dużą łyżkę kwaśnej śmietany. Tuż przed podaniem posmakuj polenty do przypraw. Może być konieczne dodanie trochę wody do niego zbyt. Czasami robi się trochę za gruba. Chcesz bardzo kremową konsystencję. Łyżka polenta do miski lub na talerze. Doprawić go dużą ilością ragoà " T z dzikich grzybów i udekorować nieco bardziej świeżym oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn