Kremowy Indyk Pieczarkowy Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Stroganoffa z pieczarkami z indyka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki brokułów, grecki jogurt, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tłuszczu wolnego jogurt grecki można śledzić to danie główne z Malinowy Grecki Mrożony Jogurt z ciemną czekoladą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowy Pieczarkowy Stroganoff, Indyk i pieczarkowy kremowy pomidor, oraz Kremowa zapiekanka z Oregano, pieczarkami i indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w dużej patelni nonstick, gotować indyka, grzyby, cebula, czosnek, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż indyk jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Dodać brokuły i 3/4 szklanki bulionu z kurczaka. Gotować i mieszać o 5 minut dłużej.
W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, ketchup, sos Worcestershire i skrobia kukurydziana do wymieszania; wymieszać do mieszaniny indyka. Gotować, często mieszając, aż sos zgęstnieje i zagotuje się.
Wyjąć patelnię z ognia, wymieszać z jogurtem.
Podawać na gorącym ugotowanym makaronem.