Kremowy gulasz z owoców morza

Kremowy gulasz z owoców morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowego gulaszu z owoców morza. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 331 smakoszy i kucharzy. Mieszanka goździka czosnku, mieszanka owoców morza, paluszki selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz gulasz z owoców morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę i seler do miękkości, ale nie zabarwione, o 10 min. Wrzucić czosnek i gotować przez 1 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać wino i dusić na dużym ogniu, aż większość zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wlać bulion i mieszankę mąki kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Doprawiamy, następnie dodajemy owoce morza i większość koperku. Gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aż się nagrzeje, a następnie mieszać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Tymczasem, gotować chleb czosnkowy zgodnie z instrukcjami opakowania. Gulasz podzielić na ciepłe miseczki i roztrzepać z pozostałym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać z pieczywem czosnkowym do zanurzenia w gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty fig, śliwek i malin o złożoności i zrównoważonym ciele.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn