Kremowy gulasz z owoców morza

Kremowy gulasz z owoców morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowego gulaszu z owoców morza. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 331 smakoszy i kucharzy. Mieszanka goździka czosnku, mieszanka owoców morza, paluszki selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz gulasz z owoców morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę i seler do miękkości, ale nie zabarwione, o 10 min. Wrzucić czosnek i gotować przez 1 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać wino i dusić na dużym ogniu, aż większość zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wlać bulion i mieszankę mąki kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Doprawiamy, następnie dodajemy owoce morza i większość koperku. Gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aż się nagrzeje, a następnie mieszać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Tymczasem, gotować chleb czosnkowy zgodnie z instrukcjami opakowania. Gulasz podzielić na ciepłe miseczki i roztrzepać z pozostałym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać z pieczywem czosnkowym do zanurzenia w gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty fig, śliwek i malin o złożoności i zrównoważonym ciele.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn