Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego gulaszu z kurczaka. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Za $2.19 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 207 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ziemniaki, mąkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liść laurowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Urocze Babeczki Z Musem Jabłkowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kremowy Gulasz Z Kurczaka, Kremowy Gulasz Z Kurczaka, oraz Kremowy Gulasz Z Groszku I Kurczaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku ugotuj i wymieszaj kurczaka, sól, pieprz i paprykę na oleju, aż soki z kurczaka będą klarowne, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj warzywa, bazylię, liść laurowy, sól selera i 5 szklanek bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości ziemniaków i marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3
Usuń liść laurowy. W dużym rondlu rozpuść masło; ubij mąkę, aż będzie gładka. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do uzyskania gładkości. Stopniowo ubij w pozostałym bulionie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.