Kremowy groszek z boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Kremowanego groszku z boczkiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. 16 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, mąkę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Groszek Kremowy, Kremowy groszek i ziemniaki, oraz Kukurydza kremowana z groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Wyjąć z patelni, pokruszyć boczek i rezerwy.
Wymieszać groch do tłuszczu boczku w lewo na patelni. Gotować na małym ogniu, aż groszek będzie ciepły. W małej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Wlać odparowane mleko i ubijać, aż będzie gładkie. Wymieszać mieszaninę mleka w groch; gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania i zgęstnienia. Wymieszać z boczkiem.