Kremowy Fettuccine Z Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Fettuccine z grzybami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 383 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Mieszanka wina, parmezanu, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Fettuccine Z Grzybami, Fettuccine z kremowym sosem grzybowym, oraz Truflowa Fettuccine z kremowym sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę, grzyby, czosnek, 1/4 łyżeczka soli, i pieprz; smażyć 10 minut lub aż grzyby są rumiane i uwolniły swój płyn.
Dodać wino i tymianek; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Na patelnię dodać gorący ugotowany makaron, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, pół na pół i parmezan, podrzucając do połączenia.
Posypać posiekaną natką pietruszki.