Kremowy Dip ze szpinakiem i fetą
Kremowy Dip ze szpinakiem i fetą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 76 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szpinak, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Dip Feta-Szpinak, Dip jogurtowo-Feta, oraz Kremowa zupa szpinakowa feta z orzeszkami pinii {Low Carb} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jogurt, ser feta, ser śmietankowy, śmietana i zmiażdżony ząbek czosnku w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka mieszanki jogurtu do średniej miski; wymieszać ze szpinakiem, świeżym koperkiem i czarnym pieprzem. Kryj się i wyluzuj.