Kremowy Dip Ze Szpinakiem
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Kremowy Dip ze szpinakiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 232 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany wodne, sól selerową, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko ostudzić; ścisnąć, aby dobrze spuścić.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj kwaśną śmietanę, majonez, sól selerową, koperek i sól cebulową. Wymieszaj gotowany szpinak, cebulę, kasztany wodne i pimiento. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do mieszania smaków.
Dip podawać z krakersami.