Kremowy Dip Garbanzo z suszonymi pomidorami
Kremowy Dip Garbanzo z suszonymi pomidorami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz ciecierzycę, pietruszkę z płaskim liściem, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 9 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowy Dip Garbanzo z suszonymi pomidorami, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Upuść czosnek przez zsyp żywności z włączonym procesorem; proces aż do zmielenia.
Dodać olej i kolejne 7 składników (przez ciecierzycę). Proces aż do gładkości, skrobanie boków w razie potrzeby.
Dodaj pomidory i pulsuj 3 razy lub aż do wymieszania, a pomidory zostaną grubo posiekane. Łyżka zanurzyć w misce i posypać natką pietruszki.