Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités

Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, olej canolan, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz Białe Crudity Z Dipem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać buraki i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Dodać 3/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż buraki są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać ocet i miód i gotować odkryte na dużym ogniu, często mieszając, aż ciecz wyparuje całkowicie i buraki są bardzo miękkie i suche, o 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Zeskrobać mieszaninę buraków na duży talerz i ostudzić. Składamy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn