Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités

Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, olej canolan, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Dip buraczany z białymi Crudités, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz Białe Crudity Z Dipem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać buraki i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Dodać 3/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż buraki są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać ocet i miód i gotować odkryte na dużym ogniu, często mieszając, aż ciecz wyparuje całkowicie i buraki są bardzo miękkie i suche, o 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Zeskrobać mieszaninę buraków na duży talerz i ostudzić. Składamy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn