Kremowy Czekoladowy Malinowy Budyń Letni

Kremowy Czekoladowy Malinowy Budyń Letni
Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Mieszanka konfitur malinowych, jajko, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy kokosowy pudding z nasion chia grecki jogurt z puree malinowym, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Budyniowe, oraz Malinowy Budyń Czekoladowy Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić 1/4 szklanki mleka z jajkiem; odstawić. W średnim rondlu podgrzej pozostałe mleko, śmietanę i czekoladę na średnim ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubić kubek gorącej mieszanki czekolady do mieszaniny jaj. Powrót to wszystko z powrotem do rondla i nadal gotować, mieszając, tylko do lekko zagęszczony, o 30 sekund (patrz uwaga). Nie doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Zdjąć z ognia, wymieszać wanilią i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
4
W małej misce rozgnieść 1 szklankę malin widelcem. Wymieszać konfitury do połączenia; odstawić na bok. Za pomocą okrągłego noża o tej samej średnicy co kubek (lub ramekin) planujesz użyć, wyciąć około 24 koła chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Łyżkę ciepłego sosu czekoladowego na dno każdego kubka i umieścić krążek chleba na górze, a następnie łyżeczkę mieszanki malin i 2 łyżki sosu czekoladowego. Kontynuuj układanie chleba, mieszanki malin i sosu czekoladowego, aż kubki zostaną wypełnione, kończąc sosem czekoladowym. Do napełniania kubków można również użyć skrawków chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Schłodzić przez co najmniej 8 godzin, a najlepiej przez noc. Aby służyć, jeść bezpośrednio z kubka, lub uruchomić nóż wzdłuż wnętrza każdego kubka i skręcić na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Dekoruj pozostałymi świeżymi malinami i syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn