Kremowy Chleb Cebulowy Czosnkowy

Kremowy Chleb Cebulowy Czosnkowy
Creamy Onion czosnek chleb może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś un chleb, zieloną cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kremowy Karmelizowany Dip Z Cebuli I Pieczonego Czosnku, Kremowe pieczone klopsiki z czosnkiem i cebulą, oraz Kremowy sos Chlebowo-cebulowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić serek śmietankowy, masło, parmezan i czosnek w proszku, aż będzie gładki. Ubić w cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłożyć na pokrojone boki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Umieścić na niepasanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Broil 4 w od ognia przez 3-4 minuty lub do lekko rumianego.
5
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn