Kremowy Chard Szwajcarski z chrupiącą bułką tartą

Kremowy Chard Szwajcarski z chrupiącą bułką tartą
Kremowy szwajcarski Chard z chrupiącą bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 421 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, bułkę tartą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski z Chrupkimi jabłkami, Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita, oraz Jajka Ze Szpinakiem I Chrupiącą Bułką Tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu roztopić masło. Wymieszać mąkę na umiarkowanym ogniu. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie, następnie ubijaj śmietanę i doprowadzaj do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i liście laurowe i dusić na małym ogniu, ubijając często, aż sos jest zagęszczony i nie ma mączny smak pozostaje, o 15 protokół. Wyrzucić cebulę i liście laurowe i dodać rozdrobnione Fontina; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ser FontinaSer Fontina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Masło 15-na-10-calowe naczynie do pieczenia. Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki masła w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać chard, w partiach, jeśli to konieczne, i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż liście zwiędną i jakakolwiek ciecz odparowała, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na durszlak, aby dokładnie odsączyć, naciskając na chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
W przygotowanym naczyniu do pieczenia rozłożyć równomierną warstwę i na wierzch polać sosem bchamelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
W średniej misce wymieszać bułkę tartą z 4 łyżkami roztopionego masła. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Rozłóż bułkę tartą równomiernie na tarce i piec przez około 45 minut, lub do złotego koloru i bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Pozostawić zapiekankę na około 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn