Kremowy Butternut Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Kremowy Butternut Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Kremowy Butternut dwa razy pieczone ziemniaki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, masło, serek do smarowania warzyw ogrodowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Kremowe Faszerowane Pieczone Ziemniaki, oraz Kremowy Chrzan Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szoruj i przekłuwaj ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Piec w temperaturze 375° przez 50-55 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Tymczasem w dużym rondlu zagotuj squasha i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Drenaż.
5
Schłodzić pieczone ziemniaki przez 10 minut; pokroić na pół wzdłuż. Wyjąć miąższ, pozostawiając cienkie muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
6
W dużej misce, połączyć ziemniaki i squash; zacieru, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać serek śmietankowy, masło, sól i pieprz; wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. Rura lub łyżka do skórek ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn