Kremowy Brukselkowy Dip Party
Kremowy Brukselkowy Dip Party jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz paprykę, śmietanę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Super Bowl. Ten przepis od Betty Crocker ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Kremowy Brukselkowy Dip Party, Kremowa Brukselka, oraz do kremowej, pikantnej brukselki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 1 1/2-quart płytkie szklane naczynie do pieczenia lub 9-calowy talerz szklany z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania.
Brukselkę ugotować zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Wlać do średniej miski; odstawić.
W dużej misce, beat twarogu, aż będzie gładka. Ubij śmietanę, 1/4 szklanki parmezanu, mleko, musztardę i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z papryką. Posiekaj brukselkę; wymieszaj brukselkę i sos maślany w mieszance z serem śmietankowym, aż dobrze wymieszasz.
Rozprowadzić równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać z frytkami i surowymi warzywami.