Kremowy Bezmleczny Kiwi-Jabłko Clafoutis
Kremowy bezmleczny kiwi-jabłko Clafoutis jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka bladego cukru muscovado, tarta gotowania jabłka, porzeczki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowe I Bezmleczne Morele I Pistacje Clafoutis, Kremowy Jabłkowy Cider Slush {Dairy Free}, oraz Strawberry Kiwi Nutritional Shake / Dairy Free Living dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 170C / 163° / Gas Mark 31/
Ułóż pokrojone jabłko w naczyniu flan i przykryj je pokrojonymi owocami kiwi.
Posypać luźne fruit.In miskę ubić jajka z syropem z agawy lub cukru i mleka kokosowego.
Wlać to na owoce i piec, odsłonięte, przez 40 minut lub do momentu, gdy krem jest ustawiony.
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.