Kremowy Ajerkoniak

Kremowy Ajerkoniak
Kremowy ajerkoniak może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 10 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka jajek, mleka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Kremowy Ajerkoniak, Kremowe Lody Ajerkoniakowe, oraz Kremowy Wakacyjny Ajerkoniak.

Instrukcje

1
W 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu wymieszaj jajka, cukier granulowany i sól, aż dobrze wymieszasz. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina po prostu pokryje metalową łyżkę; zdjąć z ognia. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść rondel w zimnej wodzie, aż krem ostygnie. (Jeśli krem zsiadły, energicznie ubijać ręcznym trzepakiem do uzyskania gładkości.) Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Tuż przed podaniem, w schłodzonej średniej misce, ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i 1/2 łyżeczki wanilii mikserem elektrycznym na dużej prędkości do sztywności. Delikatnie wymieszać 1 szklankę bitej śmietany, rumu i barwnika spożywczego w kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Kolor żywnościKolor żywności
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę kremu do małej miski ponczu. Pozostałą bitą śmietanę wrzucić do masy kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BudyńBudyń
Kopce BarKopce Bar
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
6
Podawać natychmiast. Przechowywać w lodówce do 2 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn