Kremowe ziemniaki i kotlety schabowe
Kremowe ziemniaki i kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 399 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 33 powiedzieliby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać skondensowany krem zupa grzybowa, sos worcestershire, groch, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow Cooker kremowe kotlety wieprzowe i ziemniaki, Kotlety wieprzowe w kremowym sosie szampańskim z rustykalnymi puree czosnkowym, oraz Kremowe Kotlety Wieprzowe Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Kotlety schabowe posypać przyprawioną solą. Spryskaj dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania nonstick.
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kotlety schabowe; dobrze brązowe z obu stron.
W 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, połączyć zupę, mleko i sos Worcestershire; wymieszać na gładką.
Dodajemy ziemniaki i groszek, mieszamy aż do obtarcia.
Umieść rumiane kotlety wieprzowe na mieszaninie ziemniaków. Przykryć folią.
Piec w 177°. przez 30 minut. Odkryć; piec dodatkowe 20 do 25 minut lub aż ziemniaki i kotlety schabowe będą miękkie.