Kremowe Steki Z Łososia Koperkowego
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, rosół z kurczaka, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki z łososia w sosie koperkowym, Gotowane steki z łososia z sosem jogurtowo-koperkowym, oraz Grillowane steki z łososia bez kości z chrzanowym masłem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle.
Dodać zupę, śmietanę, wino lub bulion i koperek.
Steki z łososia ułożyć na wierzchu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż ryby łatwo płatków widelcem.