Kremowe spaghetti ze szpinakiem i tofu to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, spaghetti, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowe Spaghetti ze szpinakiem i pomidorami, Spaghetti z cytryną, Chile i kremowym szpinakiem, oraz Klon-glazurowane Tofu ze Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić pomidory, pokroić boki w górę, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki świeżo zmielony czarny pieprz, szpinak, tofu, i dalej 5 składników (przez czosnek) w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Szpinak
Czosnek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Połącz mieszaninę szpinaku i makaronu na dużej patelni; gotować na małym ogniu 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając. Delikatnie wymieszać pomidory i prażone orzeszki piniowe.