Kremowe spaghetti z grzybami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, rashers smugowany bekon, kremowy ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Kremowe Spaghetti Z Pieczarkami I Boczkiem, Kremowy sos pieczarkowy na Spaghetti Squash, oraz Spaghetti z kremowym sosem boczkowo-pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię wody, a następnie ugotować spaghetti zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie smażyć boczek na dużej patelni przez 5 minut, aż zacznie chrupać. Podsmażamy grzyby, smażymy przez 3 min do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić makaron i przelać na patelnię wraz ze szpinakiem i serem. Wrzucić wszystko razem na małym ogniu, aż szpinak zwiędnie i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.