Kremowe spaghetti z pieczarkami

Kremowe spaghetti z pieczarkami
Kremowe spaghetti z grzybami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, rashers smugowany bekon, kremowy ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Spróbuj Kremowe Spaghetti Z Pieczarkami I Boczkiem, Kremowy sos pieczarkowy na Spaghetti Squash, oraz Spaghetti z kremowym sosem boczkowo-pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię wody, a następnie ugotować spaghetti zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W międzyczasie smażyć boczek na dużej patelni przez 5 minut, aż zacznie chrupać. Podsmażamy grzyby, smażymy przez 3 min do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić makaron i przelać na patelnię wraz ze szpinakiem i serem. Wrzucić wszystko razem na małym ogniu, aż szpinak zwiędnie i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn