Kremowe Skorupki Nadziewane Pesto
Przepis kremowe Pesto nadziewane muszle może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 209g białka, 140 g tłuszczu, oraz w sumie 2985 kalorii. Na $14.96 za porcję, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz classico basil pesto sos i spread, cebula, polly-o naturalne części odtłuszczone ser ricotta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kremowe Pesto Kurczaka Nadziewane Muszle, Pesto Nadziewane Muszelki, oraz Pesto Kurczak Nadziewane Muszle.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem brązowa wołowina z cebulą na dużej patelni; odcedzić.
Wymieszaj krem serowy, 2 łyżki. mleko i pesto do wymieszania; wymieszać 3/4 szklanki do mięsa.
Dodać ricottę, 1/2 szklanki mozzarelli i parmezanu; dobrze wymieszać.
Odcedzić skorupy; rzeczy z mieszaniną mięsa.
Spread 1 szklanka sosu na dnie 13x9-cala naczynia do pieczenia; top z muszli i pozostały sos. Kryć się.
Wymieszać pozostałą masę z serem śmietankowym i mlekiem; skropić skorupkami. Wierzch z pozostałą mozzarellą; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto