Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kremowego risotto z przegrzebkami i grzybami. Ta przystawka ma 291 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, pieprz, sok z małży i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kremowe Risotto Z Grzybami, Parujące Kremowe Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Grzybowe Z Kremowymi Porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażone przegrzebki na maśle na średnim ogniu w rondlu lub piecu holenderskim 3 do 5 minut lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjmij przegrzebki z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić szalotki i grzyby na patelni; gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać ryż i mieszać, aż dobrze pokryte i półprzezroczyste, o 1 do 2 minut. Wymieszać w nici szafranu i sok z małży; zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu. Gotować odkryte, stale mieszając. Gdy ciecz jest prawie wchłonięta, mieszaj w gorącym bulionie, 1 szklankę na raz, często mieszając, aż każdy dodatek zostanie wchłonięty. (Cały proces powinien trwać od 20 do 25 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Wymieszać z serem śmietankowym i gotować, aż ser się zmiksuje. Wymieszać przegrzebki i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.