Kremowe Risotto Z Grzybami

Kremowe Risotto Z Grzybami
Kremowe Risotto z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 349 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka bazylii, borowików, śmietany zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowe Risotto Z Grzybami, Risotto Grzybowe Z Kremowymi Porami, oraz Parujące Kremowe Risotto Z Grzybami.

Instrukcje

1
Umieść suszone grzyby w małej misce i przykryj gorącą wodą; mocz 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjąć łyżką szczelinową i delikatnie wycisnąć do sucha ręcznikami papierowymi. Grzyby posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Do miski wrzucić śmietanę z zupy grzybowej i stopniowo mieszać we wrzącej wodzie, aż mieszanina będzie gładka, ale nie cieknąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W rondlu na średnim ogniu, doprowadzić bulion do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Masło i oliwę rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek i posiekane grzyby; gotować około 3 protokół. Stopniowo mieszaj ryż; gotuj 2 minuty, ciągle mieszając, aby pokryć ryż olejem. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z tymiankiem i bazylią do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wlać mieszaninę zupy grzybowej, mieszając do wchłonięcia. Stopniowo dodawać 1/3 wywaru, mieszając aż do wchłonięcia płynu. Nadal mieszać w magazynie stopniowo, 1 filiżankę na raz, pozwalając na wchłonięcie płynu przed dodaniem kolejnej filiżanki. Powinno to potrwać około 20 minut, aby cały wywar został wchłonięty, a ryż staje się al dente (miękki, ale twardy do ugryzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn