Kremowe Risotto Z Grzybami

Kremowe Risotto Z Grzybami
Kremowe Risotto z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 349 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka bazylii, borowików, śmietany zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowe Risotto Z Grzybami, Risotto Grzybowe Z Kremowymi Porami, oraz Parujące Kremowe Risotto Z Grzybami.

Instrukcje

1
Umieść suszone grzyby w małej misce i przykryj gorącą wodą; mocz 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjąć łyżką szczelinową i delikatnie wycisnąć do sucha ręcznikami papierowymi. Grzyby posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Do miski wrzucić śmietanę z zupy grzybowej i stopniowo mieszać we wrzącej wodzie, aż mieszanina będzie gładka, ale nie cieknąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W rondlu na średnim ogniu, doprowadzić bulion do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Masło i oliwę rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, czosnek i posiekane grzyby; gotować około 3 protokół. Stopniowo mieszaj ryż; gotuj 2 minuty, ciągle mieszając, aby pokryć ryż olejem. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z tymiankiem i bazylią do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wlać mieszaninę zupy grzybowej, mieszając do wchłonięcia. Stopniowo dodawać 1/3 wywaru, mieszając aż do wchłonięcia płynu. Nadal mieszać w magazynie stopniowo, 1 filiżankę na raz, pozwalając na wchłonięcie płynu przed dodaniem kolejnej filiżanki. Powinno to potrwać około 20 minut, aby cały wywar został wchłonięty, a ryż staje się al dente (miękki, ale twardy do ugryzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn