Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowych przegrzebków z pastą do włosów Anioła. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 652 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Angel Hair makaron z przegrzebkami i rukolą, Zapiekane przegrzebki z anielskim makaronem, oraz Angel Hair Makaron Z Przegrzebkami I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Odcedzić; umieścić w dużej misce do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać przegrzebki, pomidory i czosnek; posypać solą i pieprzem. Gotować około 2 minut lub tylko do powierzchni przegrzebków zamienia nieprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przegrzebki
Pomidor
Czosnek
5
Wymieszać ze śmietaną i oregano. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Krem
6
Dodaj do gorącego makaronu w misce; wrzucić delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać serem. W razie potrzeby każdą porcję udekorować gałązką świeżego oregano.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.