Kremowe przegrzebki z anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowych przegrzebków z pastą do włosów Anioła. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 652 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Angel Hair makaron z przegrzebkami i rukolą, Zapiekane przegrzebki z anielskim makaronem, oraz Angel Hair Makaron Z Przegrzebkami I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; umieścić w dużej misce do serwowania.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodać przegrzebki, pomidory i czosnek; posypać solą i pieprzem. Gotować około 2 minut lub tylko do powierzchni przegrzebków zamienia nieprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać ze śmietaną i oregano. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj do gorącego makaronu w misce; wrzucić delikatnie wymieszać.
Posypać serem. W razie potrzeby każdą porcję udekorować gałązką świeżego oregano.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.