Kremowe Plastry Ziół

Kremowe Plastry Ziół
Kremowe plastry ziół mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 7 i kosztuje 68 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, serek śmietankowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy są Plastry Indyka Szkliwione Ziołami, Pieczone plastry ziemniaków z ziołami i parmezanem, oraz Pieczone plastry bakłażana z kremowym sosem krewetkowym.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokrój chleb na 1/2 cala. plasterki; każdy plasterek rozprowadzić 1 łyżką śmietankowego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Umieścić na nieosmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 400° przez 7 minut lub smażyć przez 2 minuty, aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia3
Magazyn