Kremowe Pistacjowe Pops
Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, zmielony kardamon, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Creamy Biscoff Ice Pops, Creamy Juice Pops, oraz Kremowy Malinowy Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małym rondlu na średnim ogniu, przynieść odparowane
mleko gotować na wolnym ogniu, aż małe pęcherzyki tworzą się wokół obwodu garnka.
W międzyczasie przeciąć wierzchołki torebek herbaty i dodać do odparowanego mleka.
kardamon. Gdy mleko się ugotuje, wyłączyć ogrzewanie, przykryć i odstawić do siedzenia i
Odparowane mleko przecedzić do dużej miski.
mleko skondensowane, śmietana i pistacje.
Wlać mieszaninę do ice pop
formy, małe miski lub duża miska. Przykryj miski kawałkiem plastiku
owinąć, aby uniknąć oparzenia zamrażarki i tworzenia się " skóry."Pop them
do zamrażarki i zamrozić na noc.
Gdy będziesz gotowy do podania, Uruchom formę ice pop pod gorącą
woda, by ją poluzować. Możesz zrobić to samo dla mniejszych misek, jeśli chcesz
służyć jako mała kulfi half dome.
Udekoruj więcej orzechów, jeśli chcesz i