Kremowe Pieczone Przegrzebki Mornay

Kremowe Pieczone Przegrzebki Mornay
Kremowe pieczone przegrzebki Mornay może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 451 kalorii, 39g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, kliny cytrynowe, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki i przegrzebki Mornay, Przegrzebki Pieczone, oraz Przegrzebki Pieczone Provençale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak 6 cali od elementu brojlerów i podgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby. Gotować, mieszając często, aż grzyby są złotobrązowe, ale nie do końca gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Przenieść grzyby na mały talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodaj masło do teraz-pusta patelnia i stopić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ubić mąkę i gotować do bladego złotego koloru, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodać mleko w cienkim stałym strumieniu podczas ubijania. Kontynuuj ubijanie patelnią na średnim ogniu, aż mieszanina będzie wystarczająco gruba, aby pokryć tylną część łyżki, a po uruchomieniu palcem w dół tylnej części łyżki, mieszanina pozostaje oddzielona, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zdjąć z ognia, dodać piment d ' Espelette lub cayenne, gałkę muszkatołową i 3 łyżki Gruyère i ubijać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
GruyereGruyere
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Lekko olej dwie małe, ale szerokie naczynia ovensafe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
10
Wymieszać przegrzebki i grzyby razem, połowę każdego w każdym naczyniu, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
11
Rozprowadzić w równej warstwie na każdym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
12
Polać pół sosu Mornay na każdym naczyniu, a top z łyżką lub tak dodatkowych startych Gruyère. Broil aż rumiane i bulgotanie i przegrzebki są gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
GruyereGruyere
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
13
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić, posypać natką pietruszki i podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn