Kremowe pieczone filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1682 kalorie, 201g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.83 za porcję. Jeśli masz masło, śmietana, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Filety rybne w kremowym sosie szpinakowym, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zapiekankę posmarować 1 łyżeczką masła i ułożyć rybę w naczyniu do pieczenia.Sól, ostry sos, paprykę i parmezan wymieszać ze śmietaną i rozprowadzić na rybie.Top z bułką tartą i kropki z pozostałych trzech łyżeczek masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Uncje Płynu świeżej Wody
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec, odsłonięty, w 177° przez około 30 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.