Kremowe pieczarki Nadziewane kukurydzą i Chorizo
Kremowa kukurydza i pieczarki Nadziewane Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka chleba, ekstrasłodkie pełnoziarnistej kukurydzy, nadziewane czapki grzybowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczarki Nadziewane Chorizo, Pieczarki Nadziewane chorizo i Jarlsberg, oraz Grzyby faszerowane (Hongos Rellenos de Chorizo).
Instrukcje
Aby przygotować farsz, Usuń osłonki z chorizo. Gotować chorizo, cebula, i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Osuszyć mieszankę chorizo; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połącz mieszaninę chorizo i kukurydzy w misce.
W małej misce wymieszać śmietanę z serem śmietanowym; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do mieszanki chorizo dodać ser i sól.
Umieścić biały chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobne okruchy środka 1 szklankę.
Każdą osłonkę grzybową wypełnić ok. 3/4 łyżeczki bułki tartej. Stuff każdy z mieszanki 2 łyżeczki kukurydzy; top z pozostałą bułką tartą.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Posmarować każdy grzyb sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 20 minut lub do góry są rumiane.