Kremowa kukurydza i pieczarki Nadziewane Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka chleba, ekstrasłodkie pełnoziarnistej kukurydzy, nadziewane czapki grzybowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczarki Nadziewane Chorizo, Pieczarki Nadziewane chorizo i Jarlsberg, oraz Grzyby faszerowane (Hongos Rellenos de Chorizo).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować farsz, Usuń osłonki z chorizo. Gotować chorizo, cebula, i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej